TKDK İLE YATIRIMLARINIZA HIZLA YÖN VERİNİZ.

TKDK İLE YATIRIMLARINIZA HIZLA YÖN VERİNİZ.

% 50-70 oranlarında Hibenizi alarak yatırım yapın

Yararlanabileceğiniz Yatırım Konuları Aşağıda Başlık lar Halinde Sunulmuştur. Daha Detaylı Bilgi Alabilmeniz İçin İletişime  Geçebilirsiniz.

GSM: 052 784 29 1 7

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK- IPARD ) AB ve Türkiye’nin oluşturduğu fonlarla Kırsal Kalkınma yatırımları konulu  projelerinize hibe  olarak desteklerde bulunmaktadır.

Kırsal alanda yaşayan kişilerin, toplumsal ekonomik refah ve yaşam kalitesinin arttırmalarına katkı sağlamaktadır. Kırsal alanda yaşayan insanların sosyo-ekonomik açıdan gelişmesini sağlarken güvenli gıda üretiminin sağlanması beraber iş ve istihdam alanları açarak ülke ekonomisinin gelişmesine de olumlu katkı sağlamaktadır.

Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yozgat illerinde;

  • Et ve süt hayvancılığı, kanatlı yatırımı
  • Et, süt, su ürünleri ve meyve sebze İşleme, paketleme, depolama, pazarlama
  • Arıcılık faaliyetleri
  • Tıbbi hoş kokulu bitki yetiştiriciliği
  • Yerel ürünler, katma değerli ürünler, zanaatkârlık konuları
  • Kırsal Turizm kapsamında Konaklama ve yeme içme tesisleri

Konularında % 50-70 oranında

hibe destekleri vermekte iken ARTIK;  

Adıyaman, Antalya, Artvin, Bartın, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, İstanbul-İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Muğla- Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya ,Siirt, Sinop, Şırnak, Tekirdağ, Tunceli, Yalova, Zonguldak İllerinde de TKDK-IPARD kapsamında projelere hibe desteği verecektir.

(TKDK –ipard )hibeleri 81 il de yaygınlaşacaktır.

 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)’nun hibelerinden faydalanılarak kırsal da artan yatırımlar ile kırsal yaşamın devamlığı sağlanacaktır. Kır ile kent arasındaki gelişmişlik farkı azalacak olup, kente göçü oranı azalacaktır. Sonuç olarak Kırsal da yaşayan insanlarında yaşam konforları artmış olmaktadır. Tarımsal İşletmeler AB standartlarına erişmiş olacaktır.

Kooperatiflere Birliklere, Genç ve Kadın girişimciler Pozitif ayrımcılık ve öncelik vardır.